Rôzne, Gastronómia

5 Program


Aszú December

Time Out Market

Az aszú a magyar borkultúra igazi kincse – a Tokaji borvidék különleges ajándéka, ahol a természet és a borász mestersége találkozik. Mézes, barackos, gazdag és elegáns – minden kortya egy történet a türelemről és a hagyományról.

Újbor November

Time Out Market

Az újbor a szüret első hírnöke – friss, üde és fiatal bor, amelyet már néhány héttel a szőlő leszüretelése után meg is kóstolhatunk. Minden kortya a borászok egész éves munkájának legelső eredménye: játékos, gyümölcsös és tele élettel.

A nyersvegán konyha titkai – ételkészítő workshop élményvacsorával
Vezeti: Szikra Dávid, a Napfényes Étterem nyersvegán séfje

Magyar borok mustrája

Balaton Színház

Idén új perspektívákat nyitunk, így a Magyar Borok Mustráján a tradicionális magyar és hazai nemesítésű szőlőfajtákból készült borok mellett az egyedi karakterű és egyre népszerűbb hazai pezsgők és pét-natok is terítéken lesznek!

Egy öngyilkosságnak vélt régi eset. Négy közeli testvér, akik apjuk gazdag örökségén osztoznak. Elrejtett iratok, ellopott bizonyítékok és szekrénybe bújtatott csontvázak. Mindez észrevétlen maradna, ha az áldozat, a becsületes apa halála előtt nem fordult volna végső elkeseredésében egy fiatal újságíróhoz, akiről kiderül, mélyebb szálak füzik testvérekhez mint azt elsőre gondolnánk...

Upozornenie! Časový limit na nákup čoskoro vyprší!
odhadovaný zostávajúci čas:
00:00

položka/y v košíku

celkom:


Váš časový limit na nákup vypršal. Prosím, znova vložte vstupenky do košíka.