Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij: Bűn és bűnhődés A regény színpadi változata

Szóljatok anyunak, eljött az idő, hogy a Halott Pénz bevegye az Arénát!

Harpagon a világ legzsugoribb embere. Egész élete kuporgatásssal telik, pedig nagy vagyonnal rendelkezik. Ráadásul a vén fösvény már a fiatalok szerelmi életébe is beleszól. Ugyanis a lánya, Èlise és a fia, Clèante is szerelmesek, csakhogy Clèante épp Mariane-ba, Harpagon választottjába. Természetesen a fiatalok próbálnak ellenkezni, de mindhiába; Harpagon hajthatatlan. Clèante ezért inkább kölcsönt vesz fel, hogy titokban elvehesse Mariane-t. Persze Harpagon a kölcsön hallatán éktelen patáliát csap. Sőt, ravaszul addig csűri-csavarja a szavakat, hogy minden az ő kezére játsszon. Vajon sikerül-e megakadályozni a fukar Harpagon agyament terveit, és egymásra találnak-e a szerelmesek? Ezekre a kérdésekre is választ kapunk a színháztörténet egyik leghíresebb, legtréfásabb komédiájában, amelyet most bravúros szereposztásban láthatnak a Pesti Magyar Színház nézői. Ilyen még nem volt: apa, fia és lánya együtt, egy színpadon ebben a klasszikus remekműben!

Nagy Ferónak olyan slágereket köszönhetünk, mint a 8 óra munka, Azok a boldog szép napok, a Pancsoló kislány, a Mielőtt végleg elmegyek, a Fagyi, vagy a Gyere kislány gyere.

Vaszary János: A vörös bestia bohózat két részben

2018. május 5-én nagykoncerttel ünnepli fennállásának 40. évfordulóját a Korál. A 80- as, 90-es években hatalmas sikereket arató kultikus rock együttes a Papp László Budapest Sportarénában áll színpadra. A banda frontembere, Balázs Fecó zeneszerző-énekes felejthetetlen koncertet ígér.

Rosztyiszlav Zaharov / Borisz Vlagyimirovics Aszafjev A bahcsiszeráji szökőkút Táncköltemény három felvonásban

Misi mókus vándorúton 3+ Zenés bábjáték Az előadás időtartama: 80 perc (1 szünettel)

Operák egy-egy felvonásban, olasz nyelven, magyar felirattal

Marék Veronika: Boribon és Annipanni Ajánlott életkor: 3+ 90 perc egy szünettel

John Godber: ÁPRILIS PÁRIZSBAN

Arthur Miller: Alku dráma Bemutató: 2014. október 10.

Csernus Imre nevét szinte mindenki ismeri, hiszen ő volt az egyetlen pszichológus, aki média személyiséggé vált. t

Félig mese - félig musical 9-99 éves korig. Presser Gábor, Sztevanovity Dusán, Horváth Péter

Öröktűz I-II. magyar film | a film két része szünet nélkül, egyben kerül levetítésre, 95 perc, 2018

Boris Eifman / Szergej Rahmanyinov / Mogyeszt Muszorgszkij / Richard Wagner: Karamazov testvérek Balett két felvonásban

A Gardenexpo hagyományosan a tavasz hírnöke. A zöld környezetről a helyszínen felépülő díjnyertes bemutatókertek mellett azonos jeggyel látogatható az Orchidea Ünnep is

Rendező: Michal Dočekal bohózat A vígszínházi változatot készítette: Michal Dočekal és Závada Péter, Mátrai Diána Eszter, Vörös Róbert

Magyarországon még sosem láthatta a közönség a 90-es évek ikonikus filmvígjátékából készült musicalsikert, a Westenden és Broadway-n már nézők millióit elcsábító Apáca Show-t.

Ray Cooney: Család ellen nincs orvosság Vígjáték két felvonásban

Müller Péter - Seress Rezső SZOMORÚ VASÁRNAP musical, két részben

Wolfgang Amadeus Mozart: A varázsfuvola Daljáték két részben, magyar nyelven, magyar felirattal 10 éven aluliak számára nem ajánlott!

William Shakespeare: Téli rege rendező: Valló Péter

Ügyes kis hazugságok Szerző: JOE DIPIETRO

Nyúl Péter Ajánlott életkor: 3+ Az előadás időtartama: 80 perc (1 szünettel)

Itt az idő, hogy a legnagyobb illuzionisták a magyar közönséget is elvarázsolják! A The Illusionists – Direct from Broadway produkció a Szöveg Színház Produkció közreműködésével kerül színpadra a Tüskecsarnokban 2018. május első hetében több alkalommal.

x

A felhasználói élmény növelése érdekében oldalunk cookie-kat használ. Oldalunk használatával ön beleegyezik a cookie-k használatába. RendbenTovábbi információ