Program


Zempléni Fesztivál, Arany János: Buda halála, Csavar Színház előadása

Zempléni Fesztivál, Arany János: Buda halála, Csavar Színház előadása

Sátoraljaújhely – Széphalom, a Magyar Nyelv Múzeuma

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 14. hétfő, 19:00


Csavar Színház előadása
Arany János: Buda halála

Ez a csodálatos mese a romantikus nagymester tollából, „mintha idegről lőtt nyílvesszeje volna”, repít minket a korai középkor varázslatos birodalmába. Buda bölcsen megosztja a hatalmat öccsével, ám az ármány éket ver a két testvér közé. A tragikus vég elkerülhetetlen. Hogy a hunok birodalma más idegen földeken ereszthessen erős gyökeret, ahhoz Etelének el kell távolítania a legnagyobb akadályt. Ez az akadály saját bátyja, Buda. Halálával Etele lesz a hunok egyedüli királya, ám bűne fölött az Öreg Isten nem hunyhat szemet, ezért Etele hatalma véges. Zenés - bábos előadás egy olyan varázslatos világról, mely történelmünk naívan elképzelt, de szívünknek mégis jóleső része.
Az előadás 7 éves kortól ajánlott.

Előadja: Gál Tamás
Közreműködők:
Zenész: Mester András
Bábokat öltöztette: Kiss Szilvia
Zene: Gál Tamás
Rendezte: Gál Tamás


Jegyár: 2.000,- Ft
Kedvezményes jegyár június 30-ig: 1.600,- Ft

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!