Program


VSZF 2017. Ivanov (Szombathely)

VSZF 2017. Ivanov (Szombathely)

Anton Pavlovics Csehov: Ivanov
Weöres Sándor Színház, Szombathely
színmű
160 perc, egy szünettel

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 4. hétfő, 19:00

Csehov Ivanovja néhány éve teljes hittel, fáradhatatlanul tekintett a jövőbe, aztán egyik napról a másikra – harmincöt évesen – elhatalmasodik rajta a rosszkedv, az undor önmagától és környezetétől. Bűntudat gyötri. Képtelen megfejteni ennek a változásnak az okát. Részlet, melyben feleségével – Anna Petrovnával – beszél:

„Édes kicsinyem, drágaságom, szegénykém, könyörgök, ne akadályozd, hogy esténként elmenjek hazulról. Ez kegyetlen, igazságtalan dolog a részemről, de engedd meg nekem ezt az igazságtalanságot! Itthon nekem rettentően nehéz! Ahogy lemegy a nap, a lelkemet bánat kezdi mardosni. Ne kérdezd, mitől, mert nem tudom. Ha meg odaérek Lebegyevékhez, még rosszabb; ha visszaérek, itt megint csak a bánat, és egész éjjel így megy... Kétségbeejtő!”

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!