Program


zzVarázslatos nők vonzásában

zzVarázslatos nők vonzásában

Január 24-én és 25-én két alkalommal tűzzük műsorra a Varázslatos nők vonzásában című musical gálánkat, amely akár egy különleges bérlet-konstrukcióban is megtekinthető.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. január 25. szerda, 19:00

A gálán olyan népszerű musical slágerek dallamai csendülnek fel, mint a Marie Antoinette, a Fame, az Elfújta a szél, a Lady Budapest, a Mozart!, a Rudolf, a Rómeó és Júlia, az Elisabeth, az Abigél és nem utolsó sorban legújabb, készülő előadásunk a Notre Dame-i toronyőr. A dalok előadói színházunk sztárjai Gubik Petra, Janza Kata, Nádasi Veronika, Vágó Bernadett, Vágó Zsuzsi, Dolhai Attila, Kerényi Miklós Máté, Kocsis Dénes, Mészáros Árpád Zsolt, Szabó P. Szilveszter, Veréb Tamás.

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) – 17 jegyszedő nyugdíjazás – 2 színház bezárás Előadás hossza: 130 perc Felvonások száma: 1

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!