Program


Ünnepi trakta - romantikus ebéd, vagy vacsora pároknak
2

Ünnepi trakta - romantikus ebéd, vagy vacsora pároknak

Meghitt vacsora festői környezetben - romantikusoknak és Provence rajongóknak!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

Van egy mesés kis hely a Szentendrei-szigeten, mely a romantikusok és a Provence rajongók rejtekhelye. A szálloda és környéke a határtalan nyugalom és a pihenés Mekkája, ahol éjszaka ezer pici fénnyel világító teraszt talál. Itt fogyaszthatja el a pár az étlapról választható 4 fogásos vacsorát, vagy ebédet a hozzá tartozó italcsomaggal.

A festői Szentendrei-sziget szívében, a Duna-Ipoly Nemzeti Parkban megbúvó Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda*** tökéletes és különleges helyszín a meghitt kikapcsolódáshoz.

A vacsorát, vagy ebédet lehetőség van jó idő esetén az étterem teraszán is elfogyasztani!

Fontos információk

Helyszín: Szentendrei-sziget, Szigetmonostor

A program időtartama kb. 2 óra.

A voucher 2 fő részvételét tartalmazza.

Az italcsomag tartalma: 1 pohár bor, 1 üdítő/ásványvíz, kávé/tea.
A programra kiemelt időszakban, 2017. május 1. és 2017. október 31. között kizárólag vasárnaptól-csütörtökig van lehetőség időpontot foglalni.

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!