Program


Turné: Belgium, Brugge 2018.05.19.

Turné: Belgium, Brugge 2018.05.19.

„Ez a figyelemre méltó együttes mentes minden kötöttségtől, a világ legsokoldalúbb zenekara.” The Guardian

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 19. szombat, 20:00

A Budapesti Fesztiválzenekar a világ minden zenerajongójával megosztja a benne rejlő szenvedélyt, felfedezésre hív a muzsika még ismeretlen tájaira. Akármerre jár is, legyen szó a bécsi Musikvereinról, az amszterdami Concertgebouw-ról, a New York-i Carnegie Hallról, a Salzburgi Ünnepi Játékokról, a Luzerni Nemzetközi Fesztiválról vagy a BBC Promsról, a zene varázsát viszi el a hallgatóságnak, és elbűvöli közönségét.

Kamarazenei attitűdjének és a zenészek közötti különleges, támogató kapcsolatnak köszönhetően a BFZ csodálatos összhangot teremt, és mindenütt fellelkesíti közönségét, így biztosítva megkülönböztetett helyét a világ vezető zenekarai között. Ez a hozzáállás óriási hatást gyakorol a világ klasszikus zenei közösségére, és fokozza az együttes nemzetközi elismertségét.

A Fesztiválzenekar iránt nemzetközi szakmai körökben is lelkesednek. A Gramophone magazin a világ tíz legjobb zenekara közé sorolta, azok közé, amelyek az elmúlt évtizedekben jelentős hírnévre tettek szert.

Fischer Iván és muzsikusai fáradhatatlan munkájának köszönhetően a BFZ a legkeresettebb zenekarok közé emelkedett nemzetközi szinten, tovább erősítve a kiváló magyar zenei kultúra jelentőségét a világban. A Fesztiválzenekar egy olyan ország nagykövete, amelynél többet kevesen tettek hozzá a huszadik századi komolyzene fejlődéséhez.

Zenekarunk magához vonzza az egész világot, miközben közel viszi a magyar kultúra kiválóságát a nemzetközi közönséghez.

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!