Program


Trezka

Trezka

A Sturcz József Színjátszó Csoport (Kupuszina, Szerbia) előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 24. vasárnap, 12:00

Progress Sopron 2017

Elsősorban (de nem kizárólag!) a felnőtt, valamint nyugdíjas korosztály számára ajánljuk a szerbiaiSturcz József SzínjátszóCsoport Trezka c. előadását.

A Trezka népdalokkal, fúvós zenekarral, operettslágerekkel tűzdelt színházi kavalkád. Szórakoztatva tart görbe tükröt a társadalom elé.Főhősei a második világháború közepén, Kupuszinán élik megszokott mindennapjaikat, ahova a háborúnak még csak a szele jutott el. Hősnője Trezka, egy cserfes, olykor gyermekien butuska, fiatal lány, aki színésznőnek készül Pestre, miközben szerelmi életét igyekszik falubeli medrében tartani. Trezka története az útkeresésről szól, annak a harmóniának a megtalálásról, amely az embert boldoggá és elégedetté tudja tenni.

Az előadást egy jelképes, 100 Ft-os regisztrációs jegy ellenében tekintheti meg az érdeklődők szeptember 24-én vasárnap a Soproni Petőfi Színházban.

 

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!