Program


Trezka

Trezka

A Sturcz József Színjátszó Csoport (Kupuszina, Szerbia) előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 24. vasárnap, 12:00

Progress Sopron 2017

Elsősorban (de nem kizárólag!) a felnőtt, valamint nyugdíjas korosztály számára ajánljuk a szerbiaiSturcz József SzínjátszóCsoport Trezka c. előadását.

A Trezka népdalokkal, fúvós zenekarral, operettslágerekkel tűzdelt színházi kavalkád. Szórakoztatva tart görbe tükröt a társadalom elé.Főhősei a második világháború közepén, Kupuszinán élik megszokott mindennapjaikat, ahova a háborúnak még csak a szele jutott el. Hősnője Trezka, egy cserfes, olykor gyermekien butuska, fiatal lány, aki színésznőnek készül Pestre, miközben szerelmi életét igyekszik falubeli medrében tartani. Trezka története az útkeresésről szól, annak a harmóniának a megtalálásról, amely az embert boldoggá és elégedetté tudja tenni.

Az előadást egy jelképes, 100 Ft-os regisztrációs jegy ellenében tekintheti meg az érdeklődők szeptember 24-én vasárnap a Soproni Petőfi Színházban.

 

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!