Program


Török Máté Napforduló című lemezének bemutatója

Török Máté Napforduló című lemezének bemutatója

A napforduló mindig valaminek a csúcsát jelenti. Állandó körkörösségben váltakozik a fény és a sötétség billenő hatalma. Olyan, akár egy lelassított, monoton ismétlődő dallam, melyben elmerülve felfedi magát a láthatatlan.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 21. kedd, 19:30

Török Máté a Misztrál együttes egyik alapítójaként, és máig aktív tagjaként húsz éve énekel és zenésít meg verseket. Első önálló albuma központjában az ember, mint teremtett személy áll, aki élete folyamán szembesül a születéssel, a halállal, a szerelemmel, a hazával, a hittel, a családdal, az emberséggel és az embertelenséggel.

Játszótársak a koncerten: Szirtes Edina Mókus, Kemenes Anna, Apáti Ádám, Pintér Zsolt és a Misztrál együttes többi tagja.

Ajánlatunk


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!