Program


Tompeti és Barátai
2

Tompeti és Barátai

Tompeti és Barátai szórakoztatja és tanítgatja játékosan a zene nyelvén keresztül a legkisebbeket.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 12. vasárnap, 18:00

Tompeti és Barátai – váratlanul jelentek meg a színen. Közvetlenségüknek, humoruknak köszönhetően a gyerekek máris barátjuknak fogadták őket. A gyerekek kedvenc Rock & Roll figurája, Tompeti és Csillagszemű 2009 óta szórakoztatja és tanítgatja játékosan a zene nyelvén keresztül a legkisebbeket.

ATompeti – Showegy fergeteges hangulatú, interaktív családi show-műsor sok-sok zenével és érdekes hangszerekkel (afrikai djambe, kazu, gitár, furulya, szájharmónika, mandolin, benjo), jelmezekkel, interaktív és képességfejlesztő játékokkal, tréfás családi vetélkedővel.

Ajánlatunk


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!