Program


Tesz-vesz muzsika

Tesz-vesz muzsika

Hétköznapi tárgyak (törölköző, sál, csipesz, gomb, fakocka) kreatív felhasználásával, mindennapos élethelyzetek (mint az öltözés, fürdés, teregetés) felidézésével szövi a dalos, mondókás játékok sorát Hegedűsné Tóth Zsuzsanna, az ELTE Tanító- és Óvóképző Főiskolai Karának oktatója.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 16. hétfő, 10:45

A gyerekeket úgy öleli körül az értékes magyar költészet és zene, hogy közben lehetőséget kapnak a környező világ tevékeny megismerésére, kreatív felfedezésére és mozgásigényük kielégítésére. Ebben a kalandozásban a körülöttük és velük mondókázó, daloló szülők biztonságot adó, élményt fokozó, aktivitásra ösztönző jelenléte támogatja őket. A játék után közös éneklés, mesélő hangszerek segítik az élmények feldolgozását, és a szülői ölben történő elcsendesedést.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!