Program


Szőke Nikoletta: Merry Christmas, Baby! / SÁTOR

Szőke Nikoletta: Merry Christmas, Baby! / SÁTOR

A téli élményekhez természetesen az izgalmas kulturális programok is hozzátartoznak. A Müpa Sátorban színes gyerekműsorok, lélegzetelállító újcirkusz-előadások és színházi produkciók, valamint könnyűzenei koncertek szórakoztatják majd a közönséget.



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 22. péntek, 20:00

Szőke Nikolettát akkor ismerhette meg az ország, amikor 2005-ben megnyerte a Montreux-i Jazzfesztivál keretében megrendezett énekversenyt. Pályája azóta is töretlenül ível felfelé; idén ősszel jelent meg új lemeze, Moonglow címmel. A jazzénekesnő muzsikuscsaládban született Zalaegerszegen, így - legfőképpen cimbalmos édesapja révén - kezdettől fogva zene vette körül. Tehetsége korán megmutatkozott, de érdeklődése csak az érettségi után fordult a jazz, az éneklés felé. Montreux-i győzelme után egy évvel, immár fellépőként visszatért a fesztiválra, s itthon is egyre-másra halmozza a sikereket: Lakatos Ablakos Dezső jazzművészeti ösztöndíjban részesült, Junior Prima-díjjal tüntették ki, és 2012 óta a Snétberger Zenei Tehetségközpont tanára.
A Müpa Sátorban karácsonyi műsorával egy igazi „Winter Wonderlandbe” kalauzolja a közönséget. Megszólalnak a legkedveltebb ünnepi jazzörökzöldek, így a Jingle Bells, a Santa Claus is Coming to Town, valamint karácsonyi sikerfilmek betétdalai is, köztük a Polar Expresszből ismert When Christmas Comes to Town, s kuriózumként néhány vadonatúj, az alkalomhoz illő saját szám is felcsendül.

Közreműködők:

Szőke Nikoletta: ének
Szakcsi Lakatos Róbert: zongora
Barcza Horváth József: bőgő
Radics Máté: dob

Ajánlatunk


A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!