Program


Szeder / HEY, JUNE!

Szeder / HEY, JUNE!

Az énekes-dalszerző Szeder 2014-ben Hab a tetején című debütáló albumával tűnt fel először meghatározó szereplőként a hazai könnyűzenei palettán, a Reggeli dallal pedig az érdeklődés homlokterébe került. Sajátos humora, szókimondó, őszinte szövegei szórakoztató belső utazást kínálnak Szeder világába, egy izgalmas univerzumba, amelyben croissant-ból van a félhold és kávéscsészében rajzolódik ki a Tejút.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 9. péntek, 20:00

A zenei játékosság és sokszínűség előadóként és dalszerzőként egyaránt sajátja. Második albuma, a Táncolj velem élet megjelenésével zenei világa újabb színekkel, hangulatokkal bővült: 2016-ra nyerte el mai formáját a zenekar, és ekkorra alakult ki az az egyedi hangzás is, amely igazán Szeder sajátja. „A második album, úgy érzem, vagányabb, bátrabb lett, és ez talán az elektromos gitárnak is köszönhető. Persze, nem szakadtunk el teljesen attól az akusztikus világtól, amelyet tőlünk megszoktak, csak Fenyvesi Márton társproducerrel vittünk bele még egy nagy adag spirituszt, és így új távlatok nyíltak meg. Én is sokkal merészebben nyúltam nemcsak a zenéhez, de a szövegekhez is. A lemez minden sora belőlem fakad, egyre mélyebbről engedtem feltörni az érzéseket, amelyek aztán dalok formájában öltöttek testet. Nehéz időszakon vagyok túl, így sok a drámával teli, szomorú, vagy inkább mélyen megérintő, elgondolkoztató dal, de remélem, megnyugvást tudnak nyújtani másoknak, ahogy nekem is segítettek sok mindent kiénekelnem magamból.” (Szeder)

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!