Program


Szakcsi Lakatos Béla – New Currents

Szakcsi Lakatos Béla – New Currents

A Kossuth- és Liszt-díjas Szakcsi Lakatos Béla, akit a Müpa 2017/18-ra Az évad művészévé választott, a hazai jazz koronázatlan királya és jelentős megújítója.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 1. vasárnap, 19:30

Elévülhetetlen érdemeket szerzett a jazz-rock, majd a fúziós jazz térnyerésében, sikerrel ötvözte a jazzt a klasszikus zenével, illetve a roma népzenével. Két fia szintén jeles zongoraművész. Magyar-amerikai zenekarában ezen az estén élvonalbeli muzsikusok szerepelnek. A Magyarországhoz ezer szállal kötődő Chris Potter zeneszerző és fúvós hangszeres a műfaj egyik legkeresettebb és leginkább nagyra tartott művésze. Szakcsin kívül korábban Dresch Mihály vendégeként és Pat Metheny zenekarában is színpadra lépett a Müpában.

Vendég: Chris Potter: szaxofon
Közreműködik: Ifj. Szakcsi Lakatos Béla, Szakcsi Lakatos Róbert (zongora)

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!