Program


Szabó Dániel Trió (H/I/A)

Szabó Dániel Trió (H/I/A)

A szikrázóan tehetséges zongorista és zeneszerző, Szabó Dániel immáron öt éve él és dolgozik Los Angelesben. Produkcióiban a nemzetközi jazz olyan ikonikus alakjaival dolgozott, mint Chris Potter, Peter Erskine, Kurt Rosenwinkel, Németh Ferenc, Lionel Loueke, John Zorn, vagy Rosario Giuliani.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 3. csütörtök, 21:00

Magyarországi fellépései ritka és becses kincsnek számítanak, és túlzás nélkül mondhatjuk, hogy mindig a legkiválóbb zenésztársakkal látogat haza. Nem volt ez másképp 2014-ben sem, amikor Peter Erskine és Edwin Livingston társaságában ejtette ámulatba a Müpa közönségét A Song From There című szerzői lemezének bemutatóján. Szabó Dániel kompozíciói egyszerre hordozzák a klasszikus zene fegyelmezettségét, a folklór zene líraiságát és a jazz kísérletező természetét. Az Opus Jazz Clubba ismét trió felállásban érkezik: Luca Alemanno nagybőgőssel és Vladimir Kostadinovic dobossal osztja meg a színpadot. A ritmusszekció mindkét tagja a klasszikus zene felől jutott el a jazzig, így remek partnerei a bartóki világot gyakorta megidéző zongoristának.

Közreműködik:

Szabó Dániel - zongora
Luca Alemanno - nagybőgő
Vladimir Kostadinovic - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!