Program


ST. MARTIN koncert

ST. MARTIN koncert

Baradla -Domica - barlangrendszer, 2017. Július 22. Igen, ismét a Kőpanoptikum. Ezennel júliusban megérinthet bennünket az a miliő, amit a természet alkotott, lágysága, vígsága, elmélyült "gondolati", és keménységgel, mint a hang és olykor a zord idő, ami innen kirekeszt.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 22. szombat, 18:00

Hát jer, ha mondom zeneiség, zenékkel ízesített szépség, mély lélegzet, mely alá merít, és elrepít tova! Repdesek az öröm mámorában, kedvemre szól és szólít a hang, melyet szétkürtölök, jer, hát jertek, most kér és én kérlek!
És a forró hangulat, a szinte hűvös pillanatra vált, de mind látszat ereklyéi, melyek elhozzák a ünnepi varázst!
Ezért hát mondom még egyszer, persze, hogy minden alkalom és még egy, és lesz belőle sok ezer és várom, hogy öleljen, ha kéred!?

St.Martin és Zenekara
Meghívott fellépők a Szolnoki Szimfonikus zenekar és kiváló szólisták!

Aki nem jön el, hiányozni fog!

AGGTELEKI KONCERT
2017. Július 22. Este 6.00


Elővételben a belépő ára 4.900,- Ft

                    Július 1-től 5.900,-Ft

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!