Program


Rudimental DJ set / CAFe 2017
2

Rudimental DJ set / CAFe 2017

A Rudimental először az Akvárium Klubban a CAFe Budapest szervezésében! Október 12. NagyHall
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 12. csütörtök, 21:00

A brit drum'n'bass formáció 2012-ben, az azóta szintén világsztárrá lett John Newman közreműködésével készült Feel the Love című slágerrel robbant be. A következő évben már Mercury Prize-ra jelölték őket, és egy sor további elismerést is begyűjtöttek.

A formáció nem vált egyslágeres zenekarrá, és olyan topénekesekkel vették fel dalaikat, mint Ella Eyre, Emeli Sandé, Alex Clare, Foxes, legutóbb pedig James Arthurral dolgoztak.

A mostanában a deep house felé is kacsingató Rudimental különböző felállásokban már járt nálunk, mindig jó nagy adag vidámságot és pozitív energiát hoztak magukkal. Idén ősszel DJ set formájában térnek vissza hozzánk.

Az Akvárium Klubbal közös program.

Kapunyitás: 21.00

Koncertkezdés: 22.00 

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti be 80. életévét.

Ajánló


A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!