Program


Rock & Roll Party "The Memphis" Vendég: Marót Viki

Rock & Roll Party "The Memphis" Vendég: Marót Viki

Rock & Roll Party a "The Memphis" Zenekarral
Vendég: Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 10. szombat, 20:00

A zenekar célja, hogy a rock’n’roll műfaj legmeghatározóbb dalai és dalainak előadói a lehető legtökéletesebb eredetiségben, hangzásban és megjelenésben szólaljanak meg.

 

Azon túl, hogy a dalok eredeti céljának megfelelve szórakoztassunk, táncoltassunk, önfeledten, pozitív életérzésekkel, közösségben, a rock’n’roll zene későbbi vonalának a 60-as évek végétől a 70-es évek közepéig tartó időszak társadalmi üzeneteket megfogalmazó, a többségi társadalom álláspontját a mikrofonokba kiáltó feladatát is magunkénak érezzük.

A zenekar tagjai között a társadalom jószerével minden rétege megtalálható, vezető beosztású multicég alkalmazott, egyetemista-gyakornok, optikus vállalkozó, nyelvtanár, asztalos, coach-pszichológus, webdesigner.

Ennek fényében készült el a The Memphis első saját dala, ami zeneiségében méltó utódja a rock’n’roll nemzetközi és hazai nagyjainak, tartalmában, üzenetében pedig igazán friss, mai és értékes, Európa, mint kontinens és mint közösség jövőjéért való aggódást, reménységet fogalmazza meg.

A dal címe: Shake Europe Shake!

A dal videoklipje és élő verziója a március 10-ei Rock’n’Roll Party során debütál. Erre az eseményre a sajtó képviselőit is meghívjuk emiatt, mintegy zenés, nyílt sajtótájékoztató jelleggel. Tehát The Memphis Shake Europe Shake! Ősbemutató 2017. március 10. Ifiház!

Jegyár:
 
Elővételi: 2200 Ft
A koncert napján: 2600 Ft

 

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!