Program


Road

Road

Road: Aki szabad Tour

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 24. péntek, 20:00

A ROAD zenekar 2004-től, az első, NEM KELL MÁS című lemez megjelenését követően kezdi meg aktív pályafutását. Az albumról két videoklip készül.

2006-ban, a MÁSODIK HARAPÁS lemez, a megjelenésekor a MAHASZ TOP 40-es sikerlista 4. helyén nyit, valamint e hét legjobb hazai előadója is egyben. Újabb két videoklip készül.

"2006. év felfedezettje" szakmai díj, a budapesti Wigwam Rock Klubban.

A harmadik album, az ARANYLEMEZ a megjelenés hetében, a 2008. évi 11.heti MAHASZ sikerlista 1. helyezettje, valamint e hét legjobb magyar előadója. Újabb két videoklip készül.

2009 novemberében jelenik meg a HEVES MEGYE LORDJAI DVD+CD. A zenekar 5 éves jubileumi kiadványa több mint 4 órányi tartalommal. Rajta az összes klip, elő koncert és turnéfilm. Egy videoklip készül a lemezhez. A jubileumi kiadvány a Wigwam Rock Palace Arany Nyíl gálán, a közönség szavazatok alapján, "a 2009. év. Hazai előadói lemeze" díjat nyerte el! 

2010 júliusa, 'MTV ICON' - Ákos Ikonná avatása, két Ákos átirattal. -  https://www.youtube.com/watch?v=5v2WHMyZQFY

2010 októberében jelenik meg a negyedik nagylemez, EMBERTEREMTŐ címmel, amely a 41. heti MAHASZ TOP40-es sikerlista 1. helyezettje, valamint e hét legjobb magyar előadója.

2011 januárjában, Oroszlán Szonja főszereplésével elkészül a 'Nem elég' című dal videoklipje és tavasszal folytatódik az új lemez bemutatása 'Tavaszteremtő Turné' néven. 

2011 októberében elkészül az első, horror kísérleti klipünk az Emberteremtő című dalra. 

2012 februárjában a Monte-Carlo Historique Rallye egyetlen magyar párosával, (Kőváry Barna-Tóth Zsolt / Trabant) forgattunk klipet Monaco-ban.

2012 júniusában az MR2 Petőfi Rádió felkérésére, egy akusztikus-átirat kerül felvételre a Magyar Rádió 8-as stúdiójában. 

2012 júniusában az első hazai 3D televízió csatorna a Magyar TV égisze alatt futó M3D kísérleti adásához készülnek élő akusztikus felvételek 3D-ben, 5.1-es hanggal a törökbálinti SSR Stúdióban. Az adás a Londoni Olimpia alatt/közben látható. 
2013 márciusában a megjelenés előtt néhány nappal, a rajongói előrendelések alapján ARANYLEMEZ minősítést kap a TEGYÜK FEL… című új lemezünk. Majd nyár végére eléri a PLATINALEMEZ státuszt! Az album megjelenését követően hetekig vezeti a MAHASZ TOP40-es listát.
2013 decemberében elkészül az új lemez legnagyobb közönségkedvence a VILÁGCSAVARGÓ dal videóklipje, 18 hazai kis- és nagyváros főszereplésével! 

A 2013-as MAHASZ TOP 40-es lista éves összesítése alapján a "Tegyük fel" c. album az ÖTÖDIK HELYEN VÉGZETT. 
2014 januárjában újabb Stúdió Live -élő klip- a VALAMI NAGYON HIDEG KÉK című dalunk akusztikus verziójára.
2014. március-április - Nagyszabású 10 éves jubileumi turné, mely során 10 nagyvárosban, 10 dupla koncertet adunk, saját magunk előzenekaraként egy közel egy órás Akusztikus átirat és egy 10 évet átölelő hangos, metál koncerttel. A jubileumi turnéról az EGYSZER ÉLÜNK c. dalunkra készült egy újabb klip.

Ajánlatunk


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!