Program


RAPÜLŐK ÁJ LAV JÚ! - KONCERT
3

RAPÜLŐK ÁJ LAV JÚ! - KONCERT

A 90-es évek legismertebb hazai zenekara a RApülők 10 ev után újra színpadon!
Show-koncert a 90-es évek hamísithatatlan hangulatából amikor meg divat volt szeretni és nevetni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 24. péntek, 20:00

Ember nem volt a Földön, de Magyarországon biztosan, aki a 90-es években ne a Rapülők slágereiket dúdolta volna reggeltől estig. Félmillió eladott lemez, megannyi őrületes koncert és szakmai elismerés után Geszti Péter (MC Gesztenye) , Berkes Gábor (T-Boy) és Szentmihályi Gábor (Michel de Lux) mégis úgy döntött: a csúcson hagyják abba. Így lett a játéknak szánt, őrületes sikerű bandából az évtized ikonikus popegyüttese, amely egy nagyszabású show erejéig ismét összeáll! 2017. február 25-én „Áj láv jú” című koncertjükkel töltik meg a Papp László Budapest Sportarénát, hogy megidézzék a kilencvenes évek felhőtlen jókedvét, és megkérdezzék: Mi kéne, ha volna? Miután egy Piti vument a Túr dö flancról elvisznek a Party zónába, majd a szemébe mondják, hogy te vagy itt a Némber one, a lány már tudja, hogy a következő kérés annyi lesz csak: Ringasd el magad! MC Gesztenye Szívzuhogás közben halkan a füledbe súgja majd, hogy Áj láv jú, de amikor egy Átmeneti csók után Lapátra tesz, tudod, hogy a háttérben hiába Zúg a Volga, Lesz még rosszabb, ezért befizetsz egy Holiday-re, mert hiába a Helyi terminátor, a jelszó továbbra is az, hogy Nem adom fel!A szervezők tájékoztatása szerint gyermekek 6 éves korig ölben ülhetnek, de nem ajánlják a koncertet az audio- és vizuális effektek miatt. 6 éves kortól jegyet kell váltani.

 

Ajánlatunk


Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!