Program


randomcello

randomcello

„Komolyzene felrázva, nem keverve…”
Kalmus Felicián koncertje a Hatszín Teátrumban
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 7. csütörtök, 19:00


#randomcello játszott már jégen, barlangban, befagyott erdőben, vitorlás hajón, és a telihold fényében… De mi történik, ha egy klasszikus csellóművész, akit sosem lehetett a stílusok határai közé szorítani, szabadon engedi a fantáziáját egy színházteremben? A crossover színes világában találjuk magunkat, magával ragadó zenével és különleges látvánnyal.

Kalmus Felicián műsorában a klasszikus zene legnagyobbjai mellett filmzenék, népdalok, és saját szerzeményei szólalnak meg, természetesen egyedi feldolgozásban, sajátos zenei világába álmodva.

Játsszon bármit, az magán hordozza egyedi, senkivel össze nem téveszthető stílusát, sármja játszi könnyedséggel nyitja meg a hallgatók szívét. Gyönyörű ívekben gondolkodik, szinte kézen fogva vezeti végig hallgatóját egy nagyon színes ezerarcú programon. Otthonosan kombinálja a szimfonikus hangzást és az elektronikus zenei elemeket, amikor a dal úgy kívánja, saját csellójátékát többszörözi meg.

Június 7-én, a Hatszín Teátrumban megelevenedik #randomcello világa, a képek és a zene messzire repítik a hallgatót, egy estébe sűrítve mindazt a szépséget, amit eddig csak kamerán keresztül osztott meg a közönséggel.

A koncert az NKA támogatásával valósul meg.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!