Program


PUCCINI: BOHÉMÉLET / Met – Fesztivál Színház

PUCCINI: BOHÉMÉLET / Met – Fesztivál Színház

Az operairodalom egyik legnépszerűbb darabja, amelyet csak a Met több mint ezerkétszáz alkalommal tűzött műsorra az elmúlt bő száz évben, Franco Zeffirelli klasszikus rendezésében látható, izgalmas szereposztásban.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 24. szombat, 18:30

„Szonja Joncseva olyan aprólékos kidolgozottsággal formálta meg az élet szépségeitől nehezen búcsúzó, tüdőbajos lány alakját, mintha nem először énekelte volna a szerepet, ráadásul néhány héttel azelőtt született meg a fia” - írta a kritika a szopránról. Szerelmét, a költőt Michael Fabiano alakítja, aki baseball-bíróként is dolgozott, mielőtt az egyik legkeresettebb amerikai tenor pályáját futotta be. Susanna Phillips éppen a kacér énekesnő szerepével debütált a Metben, ahol azóta sokszor játszotta nemcsak Musettát, hanem számos más női főszerepet is. Lucas Meachem gazdag és erőteljes baritonja mellett árnyalatokban gazdag színészi teljesítménye rendre kivívja a legvitriolosabb kritikusok elismerését is. Matthew Rose a Bohémélet filozófusának szerepében debütált 2011-ben a Metben, a Schaunard zenetanárt alakító Alekszej Lavrov pedig a kritikák szerint fényes baritonjával pezsgő színpadi energiákat szabadított fel. Marco Armiliato napjaink egyik legjelentősebb operakarmestere, aki a Metropolitanben már hétféle produkcióban mutatta meg kivételes rátermettségét.

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!