Program


Pasik a Pácban

Pasik a Pácban

Mildred és George 25 éves házassági évfordulójukra készülnek a partra. Ám a férj nem nagyon akar menni. Vacsoravendégeket vár a házaspár, akik közül csak Ethel, Mildred nővére érkezik,és kiderül,hogy csúnyán összeveszett férjével, Humphreyvel. A két testvér arra szövetkezik férjeik ellen, hogy akkor ők utaznak el a tengerpartra, egy laza hétvégére.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. október 28. péntek, 19:00

Gergely Theáter – Johnnie Mortimer és Brian Cooke: Pasik a pácban
-zenés vígjáték két részben-

Mildred /Csomor Csilla,Vörös Edit// és George /R.Kárpáti Péter,Beleznay Endre/ 25 éves házassági évfordulójukra készülnek a tengerpartra. Ám a férj nem nagyon akar menni. Vacsora vendégeket vár a házaspár, akik közül csak Ethel, Mildred nővére/ Csonka Zsuzsanna,Rátonyi Hajni/ érkezik,és kiderül,hogy csúnyán összeveszett férjével, Humphreyvel /Heller Tamás,Buch Tibor/.
A két testvér arra szövetkezik férjeik ellen, hogy akkor ők utaznak el a tengerpartra,egy laza hétvégére.
A két itthon hagyott férj, kihasználva a helyzetet, beleveti magát az éjszakába és két fiatal „pipivel” Jennifer /Házi Anita,Szántó Szandra/ és Shirleyvel /Némedi-Varga Tímea/ térnek vissza a lakásba,hogy egy görbe és buja estét töltsenek alkalmi partnereikkel.
Ám a lakásban nem csak ők négyen, hanem a feleségeik is ott vannak. Sztrájk miatt nem tudtak elrepülni a tengerpartra.
A két pasi igencsak pácban van!

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Ajánló


Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!