Program


PALLADIO Orchestra - 100 gitár egy színpadon
3

PALLADIO Orchestra - 100 gitár egy színpadon

A Palladio nem egyszerűen virtuóz, egyedülálló zenei csemege.
Minden érzékre hat, így a fül mellett elvarázsolja a szemet és a lelket is.
2016. végén egy világszínvonalú, egyedülálló produkció „csap a húrok közé”.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 28. szerda, 20:00

100 gitár egy színpadon!

Napjainkban, a tehetségkutatók és az internet reflektor fényében, nem könnyű olyan zenei projekttel előrukkolni, amely hiteles, magával ragadó, zeneileg a legtöbb igényt kielégíti, nem csak a füleket, hanem a szemeket is kényezteti és ráadásul valami olyat tud átadni, amiben eddig nem volt része a közönségnek.

A formáció nem egy eseményre jött létre, hanem megalakulásával folyamatos szereplője kíván lenni mind a hazai mind a nemzetközi zenei életnek.  A Palladio alkalmas az elegáns koncerttermeken keresztül a szabadtéri fesztiválokon át minden helyszínt lázba hozni zeneiségével, hiszen a repertoárt tudatosan úgy állítottuk össze, hogy az minden igényt kielégítsen.

Így kerülhet egy színpadra a jazz, a klasszikus zene, a pop, a world music vagy akár a funky. Természetesen minden stílus 100 gitárra hangszerelve!

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!