Program


Original BONEY M. SZUPERKONCERT

Original BONEY M. SZUPERKONCERT

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 16. szerda, 20:00

Az idei év igazi szenzációja: az eredeti Boney M. zenekar Maizie Williams vezetésével élő nagykoncertet ad a siófoki Plázson!

S ha még ez sem lenne elég, a koncert igazi zenei csemege lesz, hiszen a londoni zenekart egy világhírű magyar szimfonikus együttes, a Budapest Jazz Orchestra kíséri majd!

A Boney M. szuperkoncert előtt a NEOTON FAMILIA sztárjai lépnek színpadra a legnagyobb NEOTON slágerekkel! Csepregi Éva és Végvári Ádám este 8 órától alapozzák a hangulatot!

 

Az előadásra három különböző kategóriájú jegyet tudnak vásárolni az érdeklődők.

A normál jegy 4.990 Ft -ba kerül, de az első ezer darab EARLY BIRD akcióban 3.990 Ft-ért megvásárolható! Ezt követően a normál jegy ára: 5.990 Ft lesz!

A VIP jegy, amely egy elkülönített szektorba szól, közvetlenül a színpad elé, illetve tartalmaz egy a koncertről készült DVD felvételt is (utólagos postázással) 15.000 Ft.

A GOLD VIP jegy pedig a VIP-el egyező feltételek alapján kiegészül egy STAGE-be történő belépéssel, ahol találkozhatnak, fotózkodhatnak a zenekar tagjaival és egy állofogadáson is részt vehetnek velük.

 

 

A VIP és a GOLD VIP jegyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre!

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!