Program


Omar Bashir és Zenekara  – A szimfonikus lant    Sztárvendég: Rita Movsesian (vokál)

Omar Bashir és Zenekara – A szimfonikus lant Sztárvendég: Rita Movsesian (vokál)

Omar Bashir egy Iraki-magyar származású, hazánkban élő, nemzetközi hírű lant művész. Apja Munir Bashir elismerten a világ legjobb lantművésze volt haláláig, úgy hívták, hogy „a Lant Királya”. Omar aki örökölte édesapja tehetségét, viszi tovább ezt a fajta zenei kultúrát.

Sztárvendég: Rita Movsesian…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 26. csütörtök, 19:00

A világ számos helyén ad koncerteket, és nem csak a közel-kelet, hanem Európa legnagyobb koncerttermeinek közkedvelt művésze. Évről-évre sikerül megújulnia, amelyet jól nyomon követhet rajongótábora újabb és újabb CD-in keresztül. Zenéje igen sokrétű, jól egyesít a keleties hangzást, a jazzt és a világ zenét. Virtuozitása még szkeptikusokat is meggyőzi.. Nem véletlen, hogy Omar közös lemezt jelentetett meg a világ egyik vezető gitárosával is, Al Di Meolával.
Hangvétele, és gazdag érzésvilága páratlan zenei élménnyel teszi gazdagabbá mindazokat, akik meghallgatják ezt az előadást.

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!