Program


Nyári Károly - "White Christmas" Adventi Koncert, Vendégei: Malek Andrea, Nyári Aliz és Nyári Edit

Nyári Károly - "White Christmas" Adventi Koncert, Vendégei: Malek Andrea, Nyári Aliz és Nyári Edit

ÜNNEPELJEN CSALÁDJÁVAL, BARÁTAIVAL NYÁRI KÁROLY FELEJTHETETLEN KONCERTJÉVEL!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 11. hétfő, 19:00

Nyári Károly zongoraművész megannyi teltházas koncertje után a Debreceni Református Nagytemplomba invitálja az igényes zenét kedvelő közönséget adventi koncertje alkalmából.

Az előadó virtuóz zongorajátékával, különleges énekhangjával és karizmatikus egyéniségével mindig elvarázsolja  a nagyérdeműt.

A karácsony közeledtével szívünket-lelkünket felkészítve a legszebb és legmeghittebb karácsonyi dalok csendülnek fel, mint a Jingle Bells, White Christmas, Silent Night.

Az ünnepi koncerten Nyári Károly pályáját meghatározó legszebb dalok is hallhatóak lesznek.

A művész meghívott sztárvendégei Malek Andrea, Nyári Aliz és Nyári Edit, akikkel csodálatos duetteket ad elő, igazi zenei élményt nyújtva a közönségnek.

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!