Program


Neoton Advent- Ádám és Éva: Angyalmadár

Neoton Advent- Ádám és Éva: Angyalmadár

Elmaradt

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 20. szerda, 19:00

Tisztelt Látogatók,

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a 2017.12.20-án 19 órára meghirdetett Angyalmadár- Neoton Advent című előadás (Siófok, Kálmán Imre Kulturális Központ) elmarad!

Jegyvisszaváltásra lehetőség van elektronikus formában: a beszkennelt, lefényképezett jegyet küldjék el a hafekkft@gmail.com címre, az emailben legyenek szívesek feltüntetni a vásárló nevét és telefonszámát, valamint a  bankszámlaszámot, amelyre az utalást kérik.

Jegyvisszaváltásra lehetőség van személyesen is:

2017.12.20 17:00-tól a siófoki Kálmán Imre Kulturális Központ jegypénztárában.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!