Program


Nagy Budai Házibuli: Zalatnay Sarolta, Kasza Tibi, Csordás Tibi (Ex Fiesta), Dj Dominique

Nagy Budai Házibuli: Zalatnay Sarolta, Kasza Tibi, Csordás Tibi (Ex Fiesta), Dj Dominique

A házigazda szerepében ismét Dj Dominique gondoskodik arról, hogy egész éjjel járjanak a lábak nem csak a '70-es, '80-as, '90-es, de napjaink legfrissebb kedvenceire is!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 20. péntek, 21:30

December 20-án ismét karácsonyi hangulatban Nagy Budai Házibulizunk!
Folytatjuk a legendák felsorakoztatását, ezúttal Zalatnay Sarolta, Kasza Tibi, és Csordás Tibi (Ex Fiesta) érkezik színpadunkra.

A házigazda szerepében ismét Dj Dominique gondoskodik arról, hogy egész éjjel járjanak a lábak nem csak a '70-es, '80-as, '90-es, de napjaink legfrissebb kedvenceire is!

Fellépők:
• Zalatnay Sarolta
• Kasza Tibi
• Csordás Tibi (Ex Fiesta)

Házigazda:
• Dj Dominique

Belépőjegy:
• Elővételben: korlátozott számban!
• Helyszínen
• VIP - fogyasztást és ülőhelyet nem tartalmaz, korlátozott számban!

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki! Tekintsd meg felszolgált vacsorás #SHARINGCHRISTMAS ajánlatunkat: https://www.symbolbudapest.hu/sharing-x-mas-party-2019.html

Program:
• Kapunyitás a vacsoravendégek számára: 19:00 óra
• Vacsora: 20:00 órától
• Kapunyitás a normál és VIP jeggyel rendelkezők számára: 21:30-tól
• Koncertkezdés: 22:30 

Ajánlatunk


Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Akár egy Agatha Christie krimi a Szex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!