Program


Moszkvai Csajkovszkij Szimfonikus Zenekar

Moszkvai Csajkovszkij Szimfonikus Zenekar

A Moszkvai Csajkovszkij Szimfonikus Zenekar 1930-ban, a Szovjet Rádió első szimfonikus zenekaraként alakult meg, professzionalizmusával és kiváló felvételeivel azóta számtalanszor bizonyította, hogy joggal nevezik a világ egyik legjobb együttesének.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 8. szerda, 19:30

A zenekar krónikájában olyan nagyhírű muzsikusok neve szerepel, mint Lorin Maazel, Szvjatoszlav Richter, David Ojsztrah, Luciano Pavarotti és Mirella Freni. Generációk legkiválóbb szólistáival játszanak rendszeresen együtt: koncerteznek például a hegedűművész Gidon Kremerrel vagy a brácsás Jurij Bashmettel is. Vlagyimir Fedoszejev és zenekara fedezte fel és ismertette meg a világgal az akkor még fiatal Jevgenyij Kiszint, Makszim Vengerovot és Vagyim Repint.Vlagyimir Fedoszejev 1974 óta a Moszkvai Csajkovszkij Szimfonikus Zenekar művészeti igazgatója és vezető karmestere, irányítása alatt az együttes nemcsak méltán elismertté, hanem a kiemelkedő orosz zenei kultúra szimbólumává is vált szerte a világon.

Rendező: BFTK Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ

Rimszkij-Korszakov: Seherezádé, op. 35

Csajkovszkij: Hattyúk tava – szvit, op. 20a
Moszkvai Csajkovszkij ZenekarVezényel: Vlagyimir Fedoszejev

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!