Program


MET 2017/2018 Mozart: A varázsfuvola

MET 2017/2018 Mozart: A varázsfuvola

2006-ban éppen A varázsfuvola rövidített, angol nyelvű előadásával vette kezdetét a Metropolitan HD-közvetítéseinek sora: a produkció sikere egyben az új operalátogatási forma sikerét is jelentette – azóta az operamozi ugyanúgy tartozik hozzá mindennapjainkhoz, mint a hagyományos színházba járás.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 7. vasárnap, 18:00

Ezúttal Mozart operájának teljes, húzásmentes változatát kínálja a Metropolitan Julie Taymor 2004-es, még mindig friss és eleven produkciójában. René Pape 1991-es salzburgi debütálása óta Sarastro szerepének egyik legkeresettebb alakítója – a Metben idén ezen az egyetlen előadáson ölti magára a beavatottak főpapjának jelmezét. A további szerepekben a Budapestről is ismert Charles Castronovo (Tamino) és Markus Werba (Papageno) lesz hallható, a női főszerepeket Golda Schultz (Pamina) és Kathryn Lewek (az Éj királynője) alakítják. Különlegesség, hogy az előadást James Levine, a Met emeritus főzeneigazgatója vezényli, aki súlyos betegségéből felépülve nemrég tért vissza a pódiumra.

Rendező: Julie Taymor
Vezényel: James Levine
Díszlet: George Tsypin
Jelmez: Julie Taymor
Fény: Donald Holder
Bábok: Julie Taymor és Michael Curry
Koreográfia: Mark Dendy
Szereposztás: Golda Schultz (Pamina), Kathryn Lewek (az Éj királynője), Charles Castronovo

Az előadás hossza 1 szünettel értendő.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az előadás kezdete után helyfoglalásra csak az emeleti oldalkarzaton van lehetőség. A késve érkezők a szünetben foglalhatják el helyüket.
Megértésüket köszönjük!
Az Uránia Nemzeti Filmszínház Igazgatósága

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!