Program


Meséről mesére: Petőfi Sándor János vitéz

Meséről mesére: Petőfi Sándor János vitéz

Meséről mesére
Családi délután zenével, tánccal, kézi ügyeskedéssel, ahol alkalmanként egy-egy ismert mesét játszunk el a gyerekek szereplésével, a felnőttek biztatása mellett.
Honlapunkon, az aktuális program címe alatt megtalálod az eredeti meséket, ha van kedved, olvasd el, és válaszd ki előre kedvenc szereplődet!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 17. szombat, 16:00

Petőfi Sándor: János vitéz
Ki volt János vitéz? Hogy lett az árva fiúból Tündérország királya? Hogyan kapta vissza szeretett Iluskáját? Kukorica Jancsi hihetetlen kalandokkal teli utazása, ahol rablókkal, óriásokkal csatázik, megmenti a francia király lányát, legyőzi a sárkányt… Légy részese Te is az utazásnak, ez a sok szerep mind rád vár!

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!