Program


Magashegyi Underground
3

Magashegyi Underground

Magashegyi Underground: SZIMFONIKUS REMIX KONCERT

nyárbúcsúztató koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 24. csütörtök, 20:00

A 10 éves jubileumát ünneplő, népszerű Magashegyi Underground tavaly nyáron hatalmas sikerrel lépett fel szimfonikus zenekari kísérettel a Városmajori Szabadtéri Színpadon. A koncert ereje nemcsak az ismert dalok teljesebb hangzással megszólaló különleges átdolgozásaiban rejlett, hanem a zenei világhoz szervesen kapcsolódó színpadi látvány is elvarázsolta a hallgatóságot. A Szimfonikus Remix Koncert sikere után az idei évben a Margitszigeti Szabadtéri Színpad hangulatos zöld környezetében csendülnek fel a jól ismert slágerek egy még látványosabb, kifejezetten erre az alkalomra készülő színpadi verzióban.

A Magashegyi-dalok gondolatvilágából kiinduló új, dramatizált koncepció mutatkozik be augusztusban a Margitszigeten. Az előadás gerince a négy évszak, a négy őselem és az ember kapcsolatát járja körül a zenekar ismert, illetve erre a koncertre készülő új átirataival. A Magashegyi Underground és a nagy létszámú szimfonikus zenekar mellett gyerekkórus teszi még egyedibbé a hangzást, az est sztárvendége Molnár Levente operaénekes és Beck Zoli, a 30Y frontembere lesznek. A Margitszigeti Szabadtéri Színpad nyárbúcsúztató koncertje különleges élményt ígér.

Magashegyi Underground:
Bocskor Bíborka, ének
Fűrész Gábor, basszusgitár
Toldi Miklós, dob
Szepesi Mátyás, gitár

Közreműködik:

Molnár Levente, operaénekes

Beck Zoli, a 30Y frontembere

Fugato Orchestra
Talamba ütőegyüttes:

Grünvald László (Lacek)
Szitha Miklós (Miki)
V.Nagy Tamás (Kopasz)
Zombor Levente (Levi)

Producer: Lombos Pál

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

zenés átirat két részben

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!