Program


Little G Weevil Band 'Something Poppin'

Little G Weevil Band 'Something Poppin'

A koncert Little G Weevil, azaz Szűcs Gábor magyar származású, hosszú ideje az Amerikai Egyesült Államokban élő, többszörös díjnyertes zenész, énekes 2017-ben megjelent, Something Poppin' című lemeze európai turnéjának a része.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 24. kedd, 19:30

Az album a világ összesített blues-slágerlistáján a legjobbak között szerepelt, az amerikai sajtó forradalminak nevezte, s Ausztráliától Japánig kiváló kritikákat kapott. Little G remek zenekarral, vokalistákkal és világsztár vendégekkel, az angol Dionne Bennett-tel és az amerikai James & Blackkel érkezik a Müpába, valamint a gitárlegenda Tátrai Tiborral, akivel most először lép majd együtt színpadra.
A jamaicai-angol énekesnő, Dionne Bennett hangját nemcsak neosoul-, blues- és jazz-szerzemények, hanem számos európai alternativ pop- és groove-sláger hallatán is ismerősnek találhatjuk. James & Black, vagyis Bruce James és Bella Black Austin Európában az egyik legkeresettebb amerikai páros a soul és a rhythm and blues műfajában. Előadásukat gyönyörű vokális harmóniák, vérbeli New Orleans-i funky zongorázás és kitűnő saját szerzemények jellemzik. Bella Black mély, erőteljes hangját Nina Simone-hoz hasonlítják a kritikusok. Tátrai Tibort nem kell bemutatni: a Liszt-díjas, Érdemes művész gitáros, zeneszerző a hetvenes évek óta a legnépszerűbb magyar rockgitárosok egyike - teljes joggal.

Ajánlatunk


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja – nálunk gyógyító apáca. Alexander – medikustárs, aki bár óvná barátját, fellépése hatástalan. Siegfried – a láncok és erőszak, a fizikai bántalmazás helyett a kedvességre és türelemre hangsúlyt fektető fiatal orvos, akibe Odette – épp e gesztusait félreértve – menthetetlenül beleszeret.

Ajánló


Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!