Program


KLASSZIKUS KARÁCSONY 2017 - CLASSICAL CHRISTMAS 2017

KLASSZIKUS KARÁCSONY 2017 - CLASSICAL CHRISTMAS 2017

A Klasszik Rádió hagyományos karácsonyi koncertje idén 2017. december 7.-én és 12-én kerül megrendezésre a Liszt Ferenc Zeneakadémián az Óbudai Danubia Zenekar közreműködésével, vezényel Hámori Máté. Idén először Junior előadással is kedveskedünk a családoknak, december 7-én 17 órától.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 12. kedd, 20:00

Felcsendülnek a Diótörő közkedvelt dallamai, Handel: Messiásának részletei, valamint a legnépszerűbb karácsonyi művek, sztárfellépőnk Bajári Levente balettművész, valamint a VOX Humana Kórus.

A Junior előadásra december 7-én, 17 órától  a kisebbeket meglepetés várja majd, s négy fő esetén, illetve négy fő fölött minden második jegy kedvezményes!


Az esti koncertek műsora:

Glinka: Ruszlán és Ludmilla – nyitány

Csajkovszkij: Diótörő szvit

Händel: Messiás – Nyitány

Händel: Messiás – Halleluja

Saint-Saëns: Orgonaszimfónia – II. tétel

Elgar: Vonósszerenád: I. tétel

Mozart: Ave verum corpus

Nosztalgia karácsony – egyveleg 

 

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Ajánló


Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!