Program


Kiss Flóra Trió

Kiss Flóra Trió

Kiss Flóra továbbra is az alkalmi formációk közé sorolja trióját, dacára annak, hogy már jó ideje változatlan felállással koncerteznek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 12. csütörtök, 20:00

 A népszerű énekesnő előszeretettel hódol a könnyedebb műfajoknak, amiket gyakran fűszerez saját, jazzből érkező stílusával, amitől aztán akár egy Jeff Buckley dal is újszerűvé, különlegessé válik. A különböző irányzatokból – electro, hip-hop, pop, jazz – érkező zenészek tovább színesítik a repertoárt. Így aztán nem tartják ördögtől valónak például az elektromos dob hangzását Kaper Invitation-jével társítani, de jó néhány további példát is hozhatnánk még a műfajok fiatalos ötvözésére, melyet a zenekar tagjai bátran vállalnak be.

Ahogy arra már korábban is volt példa, a formáció ezúttal is vendéggel egészül kvartetté a kiváló nagybőgős, Miskolczi Márk személyében. A koncert különlegességét az is fokozza, hogy a zenekar évente csupán egy-két alkalommal áll színpadra. Az Opus Jazz Club és közönsége kezdettől fogva tárt karokkal és lelkesedéssel fogadta őket, így a visszajáró rajongók jól tudják, mire számíthatnak: fiatalos energiára, friss újragondolásokra, örömzenére.

Közreműködik:

Kiss Flóra - ének
Tempfli Erik - zongora
Jancsovics Máté - dob
Miskolczi Márk - nagybőgő

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!