Program


Kispárna Mesezenekar koncert

Kispárna Mesezenekar koncert

Április 8-án Kispárna Mesezenekar koncert a Minimax Családi Vasárnap játékosebédje előtt!
Kapunyitás: 10:30
Koncertkezdés: 11:00


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 8. vasárnap, 11:00

A koncert után 12-15 óráig gyerekprogramokkal, játszó színpaddal, kézműves foglalkozással, pizza sütéssel, cupcake készítéssel, lufihajtogatóval és a Minimax gyerekcsatorna két sztárjával Macikutyával és Picicicával várjuk a családosokat, hogy a korlátlan ételfogyasztásos büféebéd ideje alatt a gyerekek és szülők is jól érezzék magukat.

Büféebéd és korlátlan ételfogyasztás 5800Ft-ért 12:00 - 15:00 óra között. Gyerekeknek 4 éves korig ingyenes, 12 éves korig 50% kedvezményt biztosítunk (a kedvezmény a gyerekkoncertekre nem vonatkozik).

Asztalfoglalás és információ: +36307484050

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

Ajánló


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!