Program


KISPÁRNA MESE zenés, színházi gyermekkoncert
2

KISPÁRNA MESE zenés, színházi gyermekkoncert

KISPÁRNA MESE
zenés, színházi gyermekkoncert
a Kispárna Mesezenekar előadásában

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 7. szombat, 10:00

Belépődíj: 1400 Ft

Újpest kártyára 10 % kedvezmény

Jegyeket elővételben válthatók az Ady Endre Művelődési Házban, a Megyeri Klubban és a jegy.hu-n, a jegy.ujkk.hu-n és az előadás előtt a helyszínen.

A gyerekszoba nyitva felejtett ablakán egy mesekönyv lapjait sodorja be a szél. Mandula a színes oldalakon mesebeli figurákra lel, s amint téblábol, ébredezve lépten-nyomon zenészekbe botlik.

Sorra elevenedik meg a Fogtündér, a Kuka Detektív, a Szellőlány, a Plüss Maci, az Égkémlelő, a Hajnalka Virág, a Kósza szél, a Cifra esernyő története a Róluk szóló dalokkal tarkítva. A zenés mese alatt a gyerekeknek is akad feladatuk, nem is akármilyen!

kedvezmény: 10% Újpest Kártya

Ajánlatunk


A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja – nálunk gyógyító apáca. Alexander – medikustárs, aki bár óvná barátját, fellépése hatástalan. Siegfried – a láncok és erőszak, a fizikai bántalmazás helyett a kedvességre és türelemre hangsúlyt fektető fiatal orvos, akibe Odette – épp e gesztusait félreértve – menthetetlenül beleszeret.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

zenés átirat két részben

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!