Program


Kicsi Gesztenye Klub - Debrecen

Kicsi Gesztenye Klub - Debrecen

Kicsi Gesztenye Klub - A kaland folytatódik…


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 15. vasárnap, 15:00

Az előadásra látogatók biztonságának érdekében a tűzrendészeti szabályok miatt személyenként kell megváltani a jegyet, akkor is, ha a Gyermek kísérőjének ölében ül az előadás alatt. Családi és csoportos jegy nem áll rendelkezésre. Az előadás két éves kortól ajánlott. A műsor 60 perc időtartamú szünet nélkül. 

A Minimaxon hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő Zenés Mesejáték egy felvonásos színpadi show-val, varázslatos hangulattal, vadonatúj dalokkal és látványelemekkel vár mindenkit ahol a nevetés garantált! Lehetsz kicsi vagy nagy, fiú vagy lány, szülő vagy nagyszülő… a jókedv nem marad el!
“A kaland folytatódik!”  Tarts a Kicsi Gesztenye Klubbal!
Ismerd meg szereplőinket, Napsugarat, Olly-t, Lufipofit és Gesztenyét, akik a 4 őselemet szimbolizálva (víz, tűz, levegő, föld) a bájos Lizával kalauzolják el a Gyerekeket szellemes, párbeszédekkel és vadonatúj dalokkal, hogy átadják nekik a mindennapi élethez kapcsolódó ismereteket, értékeket. A főszereplők segítenek levonni az adott történet tanulságát, mindezt Dobrády Ákos fülbemászó dalaival megkoronázva.

Bővebben: www.kicsigesztenye.hu

Facebook: https://www.facebook.com/kicsigesztenyeklub/

Ajánlatunk


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!