Program


Karosi Júlia Quartet

Karosi Júlia Quartet

Karosi Júlia – ének, Tálas Áron - zongora, Bögöthy Ádám - bõgõ, Varga Bendegúz – dob

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 9. hétfő, 19:00

A fiatal jazzénekesnõ, Karosi Júlia rangos helyeken énekelt már itthon és külföldön is a saját kvartettjével, most pedig a második lemeze jelent meg, méghozzá a New York-i Dot Time Records kiadó gondozásában. A Hidden Roots címû album lemezbemutató koncertje nagy sikert aratott a 2014-es Budapesti Tavaszi Fesztiválon.

A lemezen közremûködik a New Yorkban élõ fiatal német szaxofonos, Tobias Meinhart, aki a budapesti lemezbemutató koncerten is játszott. A lemezen két számban hallható Kovács Linda énekes, aki szintén fellépett a március 26-i koncerten.

Az album fõként Karosi Júlia saját szerzeményeit tartalmazza, néhány népdal-feldolgozással együtt. A témák instrumentálisak, az ének egyenrangú szerepelt játszik a szaxofonnal. A zene dinamikus, magán viseli a magyar és közép-európai zene ritmikai sokszínûségét.

Meghatározó a ritmikai változatosság, néhol folkos hatás, szöveg nélküli, instrumentális témákkal. Karosi Júlia számára a jazz tradícióin túl fontosak a népdalok, Bartók erõteljes mûvei és az õt meg a környezetét meghatározó kultúrák, zenék. Ezeket a belsõ gyökereket igyekezett felkutatni, s ezen gyökerek alapján meghatározni a saját zenei identitását.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!