Program


Jónás Vera Experiment / HEY, JUNE!

Jónás Vera Experiment / HEY, JUNE!

Az énekes, dalszerző, gitáros Jónás Vera olyan crossover stílusban írja és szólaltatja meg dalait, amely az élő elektronikát teljesen akusztikus hangzással ötvözi, s teszi ezáltal is egyedivé és eredetivé a szerzeményeket.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 19. hétfő, 20:00

Zenéje nem hasonlít semmire, és mégis sok mindenre emlékeztet. Eklektikus, friss és nagyon új. Egy eredeti személyiség rántja magával közönségét: megszűnik a határ pódium és nézőtér között, beszippant minket a hangok világa.

Jónás Vera többéves zenei múltra tekinthet vissza, s 2012-ben a London Centre for Contemporary Music Schoolban is diplomát szerzett. Évek óta Londonban és Budapesten él és alkot, s mindkét városban sokat koncertezik zenekaraival. 2012 őszén beválogatták harminckét fiatal zenész közé, akik részt vehettek az amerikai külügyminisztérium által támogatott OneBeat programban, amelynek keretén belül kéthetes, floridai műhelymunkát követően tizenhat állomásos turnéra indultak az Egyesült Államok keleti partvidékén, s a sorozatot fergeteges koncert zárta New Yorkban.
Vera 2013 őszén mutatta be Game című albumát, amely Moldvai Márk producer zenei vezetésével készült, s egy nagyon friss és érett zenei világba kalauzolja a hallgatóságot. Személyes könnyűzenét hallunk. Vera dalai egyelőre angolul szólnak, de Müpa-koncertjére már magyar szövegekkel is készül.

Közreműködik: Jónás Vera - ének, gitár, Csizmás András - nagybőgő, Dés András - ütőhangszerek

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!