Program


Iseumi Játékok 2017 Bogányi Gergely és a "csodazongora"

Iseumi Játékok 2017 Bogányi Gergely és a "csodazongora"

Bogányi Gergely szólóestje

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 2. szerda, 21:00

A fesztivál záróhangversenye 2017. augusztus 2-án Bogányi Gergely Kossuth-díjas zongoraművész szólóestje lesz. A művész ezúttal Chopin és Liszt műveiből állította össze műsorát. A koncerten Szombathelyen első ízben hallhatjuk a Bogányi-zongorát. A különleges hangszer a művész saját fejlesztésében készült el: a kor által kínált legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával egy formájában is egyedi instrumentum kerül most bemutatásra a szombathelyi közönségnek, melynek hangi kvalitásai egészen rendkívüliek.

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!