Program


Illatszertár

Illatszertár

László Miklós „békebeli” romantikus komédiája igazi örökzöld, ráadásul egyike azon kevés magyar vígjátéknak, amely a határokon túl is sikert sikerre halmoz, népszerűsége lassan száz éve töretlen a nemzetközi porondon is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 28. péntek, 19:00

          SZEREPOSZTÁS
 

    Hammerschmidt: HORVÁTH LÁSZLÓ ATTILA
    Asztalos úr: HORVÁTH SEBESTYÉN SÁNDOR
    Sipos úr: ISTVÁN ISTVÁN
    Kádár úr: GULÁCSI TAMÁS
    Balázs kisasszony: SZÉLES ZITA
    Rátz kisasszony: SZABÓ MÁRTA
    Molnár kisasszony: HORVÁTH MARGIT
    Árpád: FELLINGER DOMONKOS
    Jancsi: LAKATOS MÁTÉ
    Detektív: GYURIS TIBOR
    Rendőr: TÓTH KÁROLY
    Első hölgy: FORRÓ-TÖRÖK TÜNDE
    Második hölgy: JENEI JUDIT

    Rendező: MOHÁCSI JÁNOS
    Díszlettervező: KHELL ZSOLT
    Jelmeztervező: REMETE KRISZTA
    Zene: ZSÁGER-VARGA ÁKOS
    Ügyelő: T-LAFOREST CSABA
    Dramaturg: MOHÁCSI ISTVÁN
    Súgó: KOVÁCS KATALIN
    Rendezőasszisztens: FÜLÖP ANGÉLA

 

László Miklós „békebeli” romantikus komédiája igazi örökzöld, ráadásul egyike azon kevés magyar vígjátéknak, amely a határokon túl is sikert sikerre halmoz, népszerűsége lassan száz éve töretlen a nemzetközi porondon is. A félreértéseken alapuló, érzelmes és mulatságos történet számtalan feldolgozást ért meg, a Párizsban is sikerrel játszott Magazin au coin de la rue-től, a Tom Hanks és Meg Ryan fémjelezte A szerelem hálójában fergeteges szerelmi párviadaláig. A karácsony előtti nosztalgikus történetben egy drogéria agyonhajszolt alkalmazottai keresik a párjukat, és helyüket az életben, sok más magányos, elfoglalt emberhez hasonlóan - egy ismeretlen, sosem látott partnernek küldött levelek útján… De mi történik akkor, ha a vágyott igazi mégsem az Óperenciás tenger túlpartján él, hanem nagyon is mellettünk, akár a közvetlen közelünkben, olyannyira, hogy eleinte azt hisszük, el sem bírjuk viselni?
László Miklós különös finomsággal megrajzolt karakterei bölcs, ellenállhatatlan humora, a szerelem (és az emberi természet) megannyi árnyalatát felvonultató érzékeny ábrázolásmód, a darab egy kristály áttetszőségét idéző struktúrája mind hozzájárulnak ahhoz, hogy újra és újra felfedezzük magunknak Asztalos úr és Balázs kisasszony magával ragadó és elgondolkodtató történetét életről, önmagunkról, szerelmeinkről és csalódásainkról. Az előadást a remekmű-alapanyagon felül a rendező személye teszi igazi különlegességgé: a történeteket saját felkavaró és kacagtató színházi nyelvére fordító, sokszoros díjnyertes Mohácsi János közel két évtized után tér vissza Nyíregyházára.

Ajánlatunk


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!