Program


HENDRIX 75.
4

HENDRIX 75.

Jimi Hendrix-emlékkoncertet szerveznek Budapesten. Jimi Hendrix emléke előtt tisztelegve ad koncertet október 29-én a Halper-Hendrix Experiment a fővárosi MOM Sportban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 29. vasárnap, 20:00

Idén ünnepelné 75. születésnapját minden idők legnagyobb hatású rockgitárosa, akinek zenéi a mai napig nagy népszerűségnek örvendenek. A mai napig valóságos kulturális ikonnak számít.Sokak szerint Jimi Hendrix volt a valaha élt legjobb és legnagyobb hatású rockgitáros. Rajongók és kritikusok egyaránt elismerik kivételes tehetségét Zenekarával 1967-ben futott be és tett szert világhírnévre, majd három évvel később, 1970. szeptember 18-án tragikus hirtelenséggel hunyt el lakásában. 27 éves volt.
 
Emlékkoncertjén a Halper-Hendrix Experiment alapzenekar neves sztárvendégekkel kiegészülve játssza majd el a több mint negyven éve elhunyt kulturális ikon dalait.
 
Az együttesben Halper László a szólógitárt, Kosztyu Zsolt a basszusgitárt, Hajas László a dobokat, Kollman Gábor és Csejtey Ákos a szaxofonokat, Fekete István pedig a trombitát szólaltatja majd meg.
 
Az esten vendégelőadóként jut majd szerephez Szakcsi Lakatos Béla zongoraművész, Babos Gyula dzsessz-gitáros, Kőszegi Imre dobos, Tátrai Tibor gitáros, Török Ádám fuvolista és Solti János all-around dobos.
 
Mellettük színpadra lép még Rick Toldon amerikai énekes, aki  összetéveszthetetlen hangjával szórakoztatja a közönséget.
 
A koncert a Danubius Music menedzselésével és az Art Anzix Színház szervezésében valósul meg.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!