Program


Helló Télapó! - A Rutkai Bori Banda Mikulás napi koncertje

Helló Télapó! - A Rutkai Bori Banda Mikulás napi koncertje

A Rutkai Bori Banda közel 10 éve játszik a gyerekközönségnek. Évről évre újabb és újabb téli nóták születnek, olyan táncos dalok, amelyekre nem csak a fűtött szobában lehet diszkózni, hanem a friss hóban csizma csacsacsázni, vagy jégen csúszva keringőzni.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 3. vasárnap, 17:00

A mesekoncert jó alkalom arra, hogy együtt elvarázsoljuk a Trafó színháztermét, és megidézzük a téli tájat, mikor a hó szitál, a szánkó száll, amikor a dal szárnyán repül a Hócsalád, a csillagtitkos éjszakákat, mikor nyílik a dió- és narancshéj, s amikor a távoli hegyek felől egy piros ruhás, titokzatos vendég érkezését várjuk.
 
A zenekar erre az alkalomra egy téli válogatás CD-vel is készül, amelyen négy korábbi és négy vadiúj hóváró nóta szerepel. Ahogy azt a Banda rajongótábora már megszokhatta, vetítés is kíséri a koncertet; Bori hangulatos festményeiből készült mini animációkat láthat a közönség, sőt, meglepetés vendégekre is lehet számítani.
 
És hogy valóban eljön-e a Télapó? Azt csak azok fogják megtudni, akik ellátogatnak a Rutkai Bori Banda ünnepi koncertjére.

Rutkai Bori Banda:
Rutkai Bori – ének, szöveg, bábok, jelmezek
Darvas Kristóf – billentyű, ének
Szerető Dániel – basszusgitár, ének
Dudás Zsombor – dob, ének
Rieger Attila - gitár
Rózsa István - tuba
Bornai Szilveszter - harsona
Szabó Sipos Ágoston - ütőhangszerek
 
VJ + fény: Kiss Ákos
Hangmérnök: Susszer Balázs

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!