Program


Hegedű és verseny - Matinékoncertek

Hegedű és verseny - Matinékoncertek

Ki ne volna kíváncsi arra, mivel telnek egy hangszeres szólista mindennapjai, vagy hogyan zajlik egy zenei verseny?  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 30. vasárnap, 11:00

A kétrészes koncert első félideje a hegedűs szólisták életébe enged bepillantást, abba a folyamatba, ahogyan megtanulnak egy versenyművet, tökéletességig fejlesztve előadásukat. Hallhatunk a zenei versenyek sajátos világáról, és belekóstolhatunk a zsűrizés folyamatába is. A hangverseny második részében az előzőleg alaposan megismert zeneműveket összefüggő előadásban hallgathatja meg a közönség.

Az előadás előtt 9.45-10.30 óráig Ráhangoló címmel ingyenes zene- és drámapedagógiai foglalkozást tartunk, amelyre az előadásra jeggyel rendelkező csoportokat, illetve egyéni jelentkezőket várunk.
A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.
Jelentkezni a csip@mupa.hu címen lehet, a résztvevők létszámának és életkorának megadásával, legkésőbb az előadást megelőző csütörtök éjfélig.
(A foglalkozást minimum 6 főnek tartjuk meg.)

Ajánlatunk


A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át New Yorkig a világ minden táján ünnepli a közönség.

Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe remekműve által ihletett nagyszabású produkció a 2023/24-es évadban debütált a Pécsi Nemzeti Színház nagyszínpadán, 2024-ben pedig újra színre kerül a Müpa Fesztivál Színházában.

Ajánló


A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai…

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!