Program


Halász Judit koncert

Halász Judit koncert

Az elmúlt évek nagy sikerein felbuzdulva immár harmadik alkalommal rendezzük meg nyárindító családi napunkat, idén is Vakációváró Fesztivállal indítjuk a nyarat a Városmajori Szabadtéri Színpadon. A családi nap keretein belül délelőtt a Vaskakas Bábszínház A mindentlátó királylány című gyerekszínházi előadásával kezdődik meg a 12 héten át tartó matinésorozat, majd kézműves-foglalkozásokkal, élő dinoszaurusz show-val, finomságokkal, meglepetésekkel, légvárral és számos élménnyel várjuk…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 10. vasárnap, 15:00

Három generáció közös nagy kedvence, a hatalmas repertoárral koncertező Halász Judit előaször ad koncertet a Városmajor gyerekközönségének az egész napos Vakációváró Fesztivál zárásaként!

Ki ne ismerné Halász Judit valamennyi generációt megszólító gyerekdalait, amelyekkel szeretve nevel, és közben el is varázsol egy kicsit? ­- És nemcsak a gyerekeket ám, de a szüleiket és az ő szüleiket is egyszerre! Közel harminc éve énekli magyar költők verseit a hazai könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá elsősorban gyerekközönség számára, előadóművészként színészi pályafutásával párhuzamosan egy teljesen új műfajt teremtett. Repertoárjában a megzenésített verseken kívül kiváló pályatársak külön az ő számára írt dalai is megtalálhatók, Bródy Jánossal, a Szörényi fivérekkel, Móricz Mihállyal évtizedes alkotói kapcsolatukból számos sláger született. Lemezeinek és koncertjeinek hallgatása közben generációk sora cseperedett fel, az egykori gyerekekből közben szülők lettek, akik maguk is élvezettel hallgatják a jól ismert és az újabb dalokat. 18 megjelent lemez után Halász Judittal egész estés filmkoncert készült. A városmajori Csirbiri koncerten ennek a filmnek a zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja a csodálatos művész egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb dalait.

Mindemellett gyerekközönsége Halász Juditot elsőkén a Mosoly-Rend Lovagjának választotta, 2003 óta pedig a Halhatatlanok társulatának tagja és Presser Gáborral az UNICEF jószolgálati nagykövete. „Hívd a Nagymamát” című lemeze néhány hónappal a megjelenés után platinalemez lett. Mára 23 önálló albuma jelent meg. Kossuth- és Jászai-díjas Érdemes Művész, a Magyar Köztársasági Tiszti Keresztjének viselője.

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!