Program


György Ádám zongoraestje - pódium jegyek

György Ádám zongoraestje - pódium jegyek

György Ádámot a nemzetközi kritika korunk egyik legkiemelkedőbb Liszt-játékosaként tartja számon. A New York-i Carnegie Hall háromezer fős koncerttermét négyszer töltötte meg szóló zongoraestjeivel. Ezúttal a Zeneakadémia Nagytermében a magyar közönséget kápráztatja el virtuóz zongorajátékával.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 28. kedd, 19:30

A 2012-es lengyel-ukrán közös rendezésű labdarugó Európa-bajnokság nyitóünnepségén a helyszínen 60 ezren, míg a tévé képernyők előtt 300 millióan kísérték figyelemmel játékát. A szingapúri nemzeti televízió főműsoridőben sugározta koncertjét a budapesti Zeneakadémiáról, a BBC Radio3 élőben közvetítette hangversenyét, de a CNN amerikai hí́rtelevízió is többször tudósított koncertjeiről. 2016-ban Magyarország köztársasági elnöke György Ádám zongoraművész részére a magyar komolyzenei élet figyelemreméltó tehetségeként elért nemzetközi és hazai sikerei, valamint zenei örökségünk népszerűsítését szolgáló művészete elismeréseként a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést adományozta.György Ádám koncertjein egyszerre képes megszólítani közönségét ismert dallamokra épülő improvizációival, valamint a klasszikus repertoár legösszetettebb műveivel. Ez a kettős karakter teszi művészetét még különlegesebbé. Zeneakadémiai koncertjén Chopin és Liszt művei mellett, izgalmas, saját műveire és feldolgozásaira épülő meglepetésekre is számíthat a nagyérdemű.

Műsor:

Három improvizáció Keith Jarrett stílusában
Chopin: cisz-moll mazurka, op. 6/2
Chopin: a-moll mazurka, op. 17/4
Chopin: c-moll noktürn, op. 48/1
Liszt: 2. (E-dúr) legenda – Paolai Szent Ferenc a hullámokon jár
Chopin: 2. (b-moll) scherzo, op. 31

Közreműködik: György Ádám (zongora)

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ajánló


A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!