Program


Gyenyisz Macujev zongorakoncertje / BTF 2017

Gyenyisz Macujev zongorakoncertje / BTF 2017

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 5. szerda, 19:30

Beethoven: Asz-dúr szonáta, op. 110

Schumann: Kreisleriana, op. 16

Rachmaninov: Etudes-Tableaux zongorára, op. 39 – részletek

szünet

Csajkovszkij: Meditation, op. 72/5

Rachmaninov: g-moll prelűd, op. 23/5

Rachmaninov: gisz-moll prelűd, op. 32/12

Rachmaninov: b-moll szonáta

A világ egyik legünnepeltebb és a magyar színpadokon is rendszeresen koncertező, kivételes technikai és fizikai adottságokkal rendelkező orosz virtuóz, Gyenyisz Macujev karizmatikus egyéniség, közönségét ámulatba ejti makulátlanul tökéletes játéka és fékezhetetlennek tűnő rögtönzőkedve. Vonzódik az olyan nagyszabású és rendkívüli erőpróbát jelentő koncertprogramokhoz, melyeken a zongorairodalom legkomplexebbnek tekintett művei szerepelnek.

Kevesen vállalkoznának arra, hogy a kései Beethoven-szonáták egyikét Schumann Kreislerianájával és Rachmaninov második szonátájával együtt, egyetlen estén adják elő. A szibériai Irkutszkban született művész évente kétszáznál is több hangversenyt ad, és úgy érzi, energiáját szülőföldje páratan természetének köszönheti – például a szibériai Bajkál-tónak. „Ez az egyik legmélyebb és legtisztább tó a világon. Minden évben hazalátogatok legalább két alkalommal, például karácsonykor. Ilyenkor mindig szaunázom is egy nagyot. Egy igazi szibériai szaunában! Ami pedig nem vicc. Ez az egyik legerősebb, csak nagyfiúknak! Aztán pedig ugrás a Bajkál-tóba, ami legfeljebb 8 fokos” – mondta el legutóbbi budapesti fellépése előtt.

Ajánlatunk


A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!